Den 11-18 juli går SM i hundkapplöpning av stapeln på Borås Greyhound Park. Under en veckas tid tävlar ca 300 hundar för att göra upp om SM-titlarna. Det är andra gången som Borås står som värdstad för SM:et.

– Utöver tidigare SM har vi arrangerat två EM tävlingar med gott resultat. Att kunna välkomna sverigeeliten till Borås Greyhound Park är självklart både roligt och viktigt för oss. Vi har en bra anläggning och organisation som kan ta emot sportens allra största tävlingar. Det stärker både oss som arrangörer men också sporten som sådan. Vi hoppas också att SM:et skall komma Borås tillgodo då våra deltagare stannar i över en vecka tillsammans med sina hundar och familjer, säger Uwe Mirsch, ordförande i Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS.

Utöver de 300 hundarna kommer lika många ägare till Borås under perioden för tävlingarna. Därtill beräknas ca 250 familjemedlemmar från hela Sverige. Redan från och med den 8 juli anländer ekipagen till Borås. Tävlingarna arrangeras på Borås Greyhound Park, utmed riksväg 41.

Ett svar på ”Sveriges snabbaste hundar gör upp på Borås Greyhound Park”
  1. […] Utöver de 300 hundarna kommer lika många ägare till Borås under perioden för tävlingarna. Därtill beräknas ca 250 familjemedlemmar från hela Sverige. Redan från och med den 8 juli anländer ekipagen till Borås. Tävlingarna arrangeras på Borås Greyhound Park, utmed riksväg 41, skriver Borås Nyheterna. […]

Kommentarer är stängda.