Under ett års tid har hundägarna rest runt i Sverige med sina hundar för att delta på olika utställningar. Det har inneburit ca 20-25 helger på resande fot och ett stort engagemang hos hundägarna. Nu står de fyra finalisterna i Årets Utställningshund 2015 klara.


Årets Utställningshund 2015 kommer att koras på MyDOG lördagen den 9 januari. Vi kan för första gången avslöja vilka fyra hundar som tävlar om det prestigefyllda priset. Förutom äran delar Agria ut fina priser till vinnarna.

– Årets Utställningshund utses varje år på MyDOG och är ett pris många drömmer om att få. Alla finalisterna är otroligt duktiga och det ska onekligen bli spännande att se vem som får motta priset i år, säger Tommy von Brömsen, affärsansvarig MyDOG.

Årets utställningshund koras efter årets alla hundutställningar och här premieras de fyra med bäst resultat sett över året. Senaste året har hundägare i landet spenderat omkring 25 helger på resande fot med sina fyrbenta vänner.

– Hundarna och ägarna har rest runt mycket under året och visar ett otroligt stort engagemang. Nu är de väl värda en belöning! Det ska bli fantastiskt kul att få träffa Sveriges vackraste hundar och dela ut priser till finalisterna på MyDOG, säger Magnus Berglin, marknadschef för Smådjur på Agria Djurförsäkring.

De fyra kandidaterna till Årets Utställningshund 2015 kommer från Huddinge, Alingsås, Riala och Vallentuna och är följande:

Da Maya Huffish Copyright Woman, bild HÄR >>>
Ras: Pudel, stor
Ägare: Charlotte Sandell
Hemort: Huddinge

Debonaire’s Hold Me Now, bild HÄR >>>
Ras: Yorkshireterrier
Ägare: Bernice Undén
Hemort: Alingsås

Castlerock Simply Magic, bild HÄR >>>
Ras: Flatcoated Retriever
Ägare: Anette Dyrén
Hemort: Riala

Namupalan Bling Smack Chap, bild HÄR >>>
Ras: Leonberger
Ägare: Jessika Lindberg
Hemort: Vallentuna

Priset delas ut av Agria Djurförsäkring.

MyDOG arrangeras 7-10 januari 2016 på Svenska Mässan i Göteborg.