171024. Kvinna hittad avliden vid Mulleberget. Polisen kan inte utesluta att hon blivit utsatt för brott.

Polis larmas kl 18.40 med anledning av att en kvinna inte kommit hem till sin bostad. Kvinnan hade meddelat att hon skulle vara hemma någon gång mellan 16.00–17.00 men hon återkom aldrig till bostaden.

Anhöriga lämnar uppgifter om att kvinnan troligen ska ha befunnit sig vid motionsområdet kring Lassalyckan/Mulleberget. När polis kommer till området så finner man även den bil som kvinnan brukar. Anhöriga har själva sökt i området men inte hittat kvinnan, hon har inte heller svarat på telefon.

Polisen inleder en insats i området och söker bla med hund. Man söker längs med de olika motionsspår som finns i området. Polisen gör då ett fynd av ett par glasögon vid ett motionsspår som troligen tillhör den försvunna kvinnan.

Kl 20.53 Hittas den eftersökta kvinnan avliden. Hon hittas i skogsområdet intill motionsspåret. Omständigheter på fyndplatsen gör att polisen misstänker att kvinnan kan ha blivit utsatt för brott. Teknisk undersökning av fyndplatsen är påbörjad och kommer troligen att fortsätta även under del av dagen.
Polis med hund söker även i omgivningarna för fyndplatsen efter ytterligare spår.

Inga ytterligare uppgifter kan för närvarande lämnas ut kring utredningen/fyndet av kroppen. Förundersökning med rubricering mord har inletts kl 21.05.

Kvinnan var hemmahörande i Ulricehamn.

171025 kl 05:30 Anhöriga är underrättade under natten och morgonen.

Uppdatering kl 13:00. Polisens tekniker fortsätter sitt arbete inom och utanför det avspärrade området.
I övrigt finns det inget nytt i ärendet.

Uppdatering kl 15.00: Polisens tekniker är klara på fyndplatsen. Hundsök/saksök fortsätter i området. Helikopter gör överflygningar av området för att fotografera översiktsbilder från platsen. Avspärrningarna kommer att släppas, det är dock ännu inte bestämt när.

 

Vi är tacksamma om ni som sett eller gjort iakttagelser under tisdag eftermiddag eller kväll i området kring Mulleberget/Lassalyckan ringer till polisen på 114 14 och meddelar oss.
Alla tips mottages. Låt polisen av göra om de är viktiga.

 

Källa: Polisen