I Mars lanserar Caromba en unik tjänst i Sverige. För att kunder efter avslutat verkstadsbesök alltid ska känna sig trygga med att en service eller reparation är korrekt genomförd erbjuds de att kostnadsfritt göra en Trygghetskontroll hos Bilprovningen.

Caromba är ett oberoende företag som säljer service och reparationer på tusentals verkstäder. Mot bakgrund av TV4:s Kalla Fakta i höstas där endast en av åtta verkstäder fick godkänt på utförda arbeten vill Caromba göra något för att svenska bilägare ska kunna känna sig tryggare.

Den 2 mars introduceras det unika erbjudandet om att de kunder som anlitat en verkstad som är ansluten till Caromba kostnadsfritt kan göra en Trygghetskontroll hos Bilprovningen efter avslutat verkstadsbesök.

– Det känns som helt rätt sak att göra för våra kunder. Vi är övertygade om att Trygghetskontrollen kommer att bidra till färre fel och brister och att våra kunder kommer att uppskatta tjänsten, säger Staffan Lindewald, vd på Caromba.

I Trygghetskontrollen kontrollerar Bilprovningen att servicen eller reparationen är utförd och motsvarar det som kunden har beställt.

– Att Caromba valt Bilprovningen som leverantör av Trygghetskontrollen är glädjande. Vår verksamhet syftar till ett tryggare bilägande och vi ser fram emot att utveckla vårt erbjudande tillsammans med Caromba, säger Benny Örnerfors, vd på Bilprovningen.