Tisdagen den 21 november är det premiär för programmet ”Therése testar” där vi möter Sveriges största kvinnliga youtuber när hennes uppskattade succé ”Therése testar” flyttar in exklusivt på Dplay.

I ”Therése testar” får vi följa Youtube-stjärnan Therése Lindgren då hon dyker ner i en rad olika ämnen som engagerar, fascinerar och ligger henne varmt om hjärtat. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt att visas på Dplay och vi får bland annat se när Therése testar allt från att stå krokimodell och kör stridsvagn till att göra ett lögndetektortest och äta veganskt snabbmat.

– Jag är mitt uppe i inspelningarna och det är så roligt. I programmet testar jag olika saker som jag alltid varit nyfiken på och tycker verkar spännande. Jag tror att mina fans och tittarna kommer känna igen mycket från vloggen, skillnaden är framförallt att jag nu kommer att göra längre avsnitt och kan fördjupa mig lite mer i ämnena, säger Therése Lindgren.

 

Therése Lindgren är en av Sveriges mest framgångsrika, älskade och uppskattade profiler på digitala plattformar och sociala medier. Hennes egen kanal på Youtube har omkring 12 miljoner videovisningar i månaden, vilket gör Therése till Sveriges största kvinnliga Youtuber. I skrivande stund har hon mer än 800 000 följare på Instagram och sedan januari 2017 är hon ena halvan av en av landets största Podcasts ”Therése och Zäta”.

Therese har genom åren belönats med en rad priser, bland annat som Årets Youtuber (Guldtuben 2015, 2016), Årets Youtubekanal (Finest Awards 2015, 2016), Årets Web-tvprofil (Kristallen, 2016), Näringslivets Superkommunikatör (2016), Sveriges 101 Supertalanger (Veckans Affärer) samt nu senast Årets Influenser: Business (2017). Förra året debuterade Therése dessutom som författare med boken ”Ibland mår jag inte så bra” där hon berättar om sina egna erfarenheter av och fördomar kring psykisk ohälsa. Boken sålde över 100 000 exemplar på en dryg månad.

 

Premiären av ”Therése testar” har premiär på Dplay tisdagen den 21 november.