Borås

När den gamla fabriksfastigheten Viskaholm nu renoveras och förvandlas till toppmoderna kontorsytor blir AB Bostäder en av hyresgästerna. Området på ”andra sidan” Viskan är en viktig del av Västerbro som har pekats ut som det nya Sandwalls plats. – Det blir en stor fördel för våra kunder att hitta allt vi erbjuder på ett och samma ställe, säger Bengt Engberg, VD för AB Bostäder i Borås. Avtalet om att hyra nya lokaler på Viskaholm skrevs på i dagarna. Även om flytten dröjer är det många som ser fram emot fördelarna. – All vår administrativa personal kommer att sitta på en och samma plats. Det innebär att vi kan erbjuda högre tillgänglighet i form av större närvaro och bättre öppettider för våra kunder, enligt Bengt. Möjlighet till bättre kundmöten De nya ytorna gör det dessutom möjligt att erbjuda ett bättre Kundcenter där bolaget till exempel kan visa upp modeller av nya bostadsprojekt eller tillval som kök, badrum, tapeter och golv. Att kundvärdar, besiktningsmän och uthyrare kommer att finnas samlade skapar dessutom större flexibilitet, effektivitet och ger möjlighet till bättre kundmöten. Ett lyft för kunderna Redan idag sitter AB Bostäder på en central adress, men ytorna är begränsade. – Det här blir ett stort lyft, för oss som arbetar här men framförallt för våra hyresgäster och partners, avslutar Bengt. Sedan tidigare har bland andra Riksbyggen och Ikkab presenterats som hyresgäster i Viskaholm.

AB Bostäder samlar all verksamhet på ett ställe

När den gamla fabriksfastigheten Viskaholm nu renoveras och förvandlas till toppmoderna kontorsytor blir AB Bostäder en av hyresgästerna. Området på ”andra sidan” Viskan är en viktig del av Västerbro som har pekats ut som det nya Sandwalls plats.

– Det blir en stor fördel för våra kunder att hitta allt vi erbjuder på ett och samma ställe, säger Bengt Engberg, VD för AB Bostäder i Borås.

Avtalet om att hyra nya lokaler på Viskaholm skrevs på i dagarna. Även om flytten dröjer är det många som ser fram emot fördelarna.

– All vår administrativa personal kommer att sitta på en och samma plats. Det innebär att vi kan erbjuda högre tillgänglighet i form av större närvaro och bättre öppettider för våra kunder, enligt Bengt.

Möjlighet till bättre kundmöten

De nya ytorna gör det dessutom möjligt att erbjuda ett bättre Kundcenter där bolaget till exempel kan visa upp modeller av nya bostadsprojekt eller tillval som kök, badrum, tapeter och golv. Att kundvärdar, besiktningsmän och uthyrare kommer att finnas samlade skapar dessutom större flexibilitet, effektivitet och ger möjlighet till bättre kundmöten.

Ett lyft för kunderna

Redan idag sitter AB Bostäder på en central adress, men ytorna är begränsade.

– Det här blir ett stort lyft, för oss som arbetar här men framförallt för våra hyresgäster och partners, avslutar Bengt.

Sedan tidigare har bland andra Riksbyggen och Ikkab presenterats som hyresgäster i Viskaholm.

Pierre Jönsson Ågren
pierre@borasnyheter.se

Har du bilder? Ladda upp här!