Polarn O. Pyret fortsätter sitt samarbete med World Childhood Foundation och kommer till hösten att börja sälja Childhoods armband, för både barn och vuxna, i alla sina butiker i Sverige, Holland och Norge. Hela överskottet går till World Childhood Foundations verksamhet och deras arbete för att barn ska få en trygg och kärleksfull barndom.

Polarn O. Pyret värnar om att barn ska få vara barn – nu och i framtiden. Tillsammans med Childhood skapas möjligheter till att fler barn ska få ha rätt till sin barndom, till trygghet, glädje, lekfullhet och nyfikenhet på livet. Alla har rätt att få växa upp och utvecklas både socialt och intellektuellt.

– Vi är stolta över vårt fortsatta samarbete med Childhood och ser försäljningen av armbanden i våra butiker som en naturlig fortsättning på det samarbete vi startade upp för drygt ett år sedan. Vi kommer även att fortsätta att skänka 25 kr av försäljningen av varje såld Poppy, vår klassiska mjukishare, direkt till Childhood. Vi hoppas även på fler möjligheter till ännu fler samarbeten framöver, säger Petra Stenecker, marknadschef på Polarn O. Pyret.

Armbanden, barn & vuxen stl, kostar 100 kr/st och kommer att börja säljas i askar om ett i varje från och med vecka 36 i alla butiker och HÄR.