Erik var på fredagseftermiddagen ute och cyklade på en skogsväg på Hässleholmen i Borås, när olyckan inträffade. Erik ramlar med sin cykel. Han har få minnen från tiden då han slog i marken och till dess att han kom in på akutmottagningen på SÄS.
 
Erik fick hjälp av för honom 2 till 3 helt okända män. En av dem körde Erik till sjukhuset där han kunde få vård. Erik minns inte hur han tog sig från olycksplatsen till området där han kunde hoppa in i bilen. Erik kommer ihåg ögonblicket där en av männen ställde undan hans cykel, och han ser att framhjulet är vikt, han vet inte hur han kom dit eller har något minne av hur cykeln kom dit.
 
Erik vill nu tacka personerna som hjälpte honom!
 
Erik skriver: Jag hoppas att jag kan få reda på vilka ni är! Jag var i chock och jag var verkligen inte mig själv, så jag vet inte om jag tackade er ordentligt. Jag vill gärna höra från er, möta er och få tacka er, ta i hand!!
 
Var det du eller vet du någon som har berättat att de hjälpt en skadad cyklist på Hässleholmen i Borås? Det var runt 15-tiden på fredagen den 7:e oktober som olyckan inträffade. Jag blev skjutsad från Tunnlandsgatan till SÄS. Hjälp mig gärna att hitta dessa fina människor som var så hjälpsamma!
 
——
 
Vet ni vem personerna är? Mejla: redaktionen@borasnyheter.se
Så vidarebefordrar Borås Nyheter uppgifterna till Erik.