Årets viktigaste dagar är här! Den 4-5mars samlas gymnasieelever från hela Sjuhärad och Alingsås på Åhaga i Borås för att marknadsföra och sälja sina produkter och tjänster som de arbetat med under UF-året. Det är dags för Entreprenörskap på riktigt – Älvsborgs regionala UF-mässa!

I år ställer 159 UF-företag ut på mässan och vi fyller Åhaga i till bredden.I samband med mässan arrangerar vi några fler event:

– Ett VIP-mingel för alla som på något sätt engagerar sig i verksamheten; partner, lärare, skolledare, rådgivare mfl. Till VIP-minglet kommer Ung Företagsamhets VD, Cecilia Nyqvist, som berättar om organisationen och framtiden. Vi presenterar även våra nya medarbetare. Självklart finns det utrymme för fler härliga diskussioner om entreprenörskap.

– Inspirationsföreläsning för Estetelever med Emil Gullhamn, sångare i State Of Drama. Bandet kommer även spela på scen för alla elever på vår uppstart på torsdagen 9.30.

– Inspirationsföreläsningar för åk 8 och 9 med förra årets vinnare i tävlingen ”Årets UF-företag” – Gottfrids Bakverk UF, som också kom 2a på SM i samma tävling 2014.

– Tävlingar! På torsdagen finns 50-talet jurypersoner från näringslivet på plats för att utse vinnarna i olika kategorier som får chansen att representera Ung Företagsamhet Älvsborg på SM i UF-företagande 11-12 maj i Stockholm.