Kända artister, aktiviteter i överflöd, tävlingar, lådbilsrally och inte minst massor av skratt. Nu är en stor del av programmet inför Alingsås stora barnkalas satt.

Den 29 augusti är det dags igen. Alingsås stora barnkalas är tillbaka och med barn menas att alla barn i åldrarna 0-100 är välkomna. Men visst blir det fokus på den lägre delen av den skalan.

Programmet har nu börjat ta form på allvar och klart är att det minst sagt får sägas vara fullspäckat.
Artisterna Jecko och Jessie, kända från bland annat barnkanalen i SVT och succéprogrammet Talang i TV4 kommer att underhålla från scenen i Järtas park. Vi kan räkna med galenskap, akrobatik, trolleri, jonglering och skojeri på en hög nivå, menar projektledare Jenny Almén Linn.

– Det stannar så klart inte där. Det blir hoppborgar, vattenlek, ponnyridning, ansiktsmålning, mängder med tävlingar och prova-på-aktiviteter. För att nämna något. Några luckor återstår dessutom i programmet att fylla, men räkna med att det inte kommer behövas någon större ansträngning för att hitta roliga saker att göra. Det mesta är dessutom helt gratis.

Just det, en sak till, självklart återkommer det populära lådbilsrallyt – där alla är välkomna att delta med sin hemmagjorda lådbildar. Fina priser väntar vinnarna i de olika kategorierna – så vänta inte med att bygga lådbilen.