Torsdagen den 17 november öppnar Blomsterlandet på ny adress i Borås. Butiken blir betydligt större och har en yta på 1200 m2 med ett strategiskt läge i Borås välbesökta handelsområde Knalleporten. 

– Butiken har ett attraktivt läge där många Boråsbor rör sig i vardagen och vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder ett av områdets mest attraktiva butikslägen, säger regionschef Stefan Persson.

Satsningen i Västsverige är en fortsättning på kedjans nationella expansion där Blomsterlandet satsar på både nya butiker och på att uppdatera och förbättra de befintliga.

– Vi ser fram emot att äntligen slå upp portarna till vår nya, fina butik. Förutom ett bättre läge, med fler parkeringsmöjligheter, möts kunderna av en butik med ett betydligt större och bredare utbud av växter och tillbehör än tidigare. Självklart har vi även kvar ett lika stort fokus på snittblommor, planteringar och arrangemang, säger butikschef Jeanette Åhlén.

– Under perioden fram till den 16/11 kommer den nya butiken på Göteborgsvägen 29 att hålla stängt i samband med flytten. Den nya butiken öppnar den 17 november kl.10.00.