I november ansluter sig Vimpeln till Movember, som genom humor bidrar till att förbättra mäns hälsa. Nu erbjuder vi Alingsås idrottsföreningar en chans att bättra på kassan men framförallt bidra till att män ska kunna leva ett bättre, mer hälsosamt och längre liv. 

HUR?
Vi har tagit fram 7000 unika ark med en lösmustasch/ark som vi bjuder in föreningarna i Alingsås att sälja. Arket med mustaschen kommer att kosta 50 kr/ark och för varje sålt ark tjänar laget/föreningen15 kr. Överskottet donerar vi sedan till prostata- och testikelcancer forskning via Movember Foundation.

Utöver mustascherna så har vi tagit fram en specialdesignad plastkasse som bl a kommer att sälja på ICA Maxi.

Sedan utmanar vi ju givetvis alla män att låta mustaschen växa under november, för att på det sättet visa sitt stöd för kampen mot prostatacancer! Vi kommer även att arrangera en Intstagramtävling där man skall ta en selfie med sin riktiga eller sin lösmustasch, alla kan vara med. >>> Vem har egentligen ”Alingsås bästa mo”?

VÅRT MÅL!
Vimpeln har satt ett ambitiöst mål! Vi tänker samla in hela 250.000 kr under kampanjperioden. Vi tror att vi tillsammans kan göra stor skillnad och förbättra hälsan för många män framöver.