David Zinn är en självlärd konstnär boende i Ann Arbor, Michigan. Hans små fantasifulla figurer, ofta bestående av ett grönt monster med ögon på tentakler och en flygande gris, improviseras oftast fram direkt i gatumiljön med hjälp av krita, kol och saker som han finner på gatan.

De underfundiga och lätta målningarna spolas oftast bort av regnet, men fotografier av dem sprids och bevaras genom sociala medier och har publicerats i medier som Street Art Utopia, The Guardian, Kinesisk TV, Instagrams egen blogg, Colossal, La Republica, Upworthy och många många mer.

– David är en av de mest uppskattade konstnärerna i världen inom den här street art genrén. Hans vackra kritmonster dyker ofta upp på de mest oväntade platser till glädje för åskådarna, gammal som ung. Ibland målar David mer permanenta verk för att lysa upp staden under längre tid. Personligen älskar jag Davids verk och hans kreativa målningar ger mig alltid ett brett leende, säger Shai Dahan, konstnärlig ledare.

– No Limit 2015 innehåller mer alternative street art. Vi hoppas på att få se en massa verk av David runt om I Borås. Ungefär som Isaac Cordal förra året kommer David leta upp lämpliga platser för sina finurliga kritmålningar. Vi har verkligen en bra mix av stilar i år och jag tror att David kommer bli en personlig favorit hos många av No Limits besökare, säger projektledare Stina Hallhagen.

No Limit Street Art Borås 2015 är mellan den 3-6 September.