Sverige

  • Foto: Andreas Hallgren / Pulsen

Kersti Evermyr ny HR-chef på Pulsen Production

Pulsen Production satsar på att skapa ännu nöjdare kunder och vet att vägen dit går genom nöjda medarbetare. Därför tar HR och arbetsmiljöarbete en allt större plats inom bolaget och nya HR-chefen Kersti Evermyr tar plats i bolagets ledningsgrupp.

I september börjar Kersti Evermyr som ny HR-chef på Pulsen Production, ett av bolaget inom Pulsenkoncernen. Hon kommer närmast från en roll som Group HR business partner på UniCarrier där hon bland annat stöttat den europeiska ledningsgruppen i HR-frågor. Rollen som HR-chef är ny på Pulsen Production och är ett led bolagets ökade fokus på medarbetarskap.

– Vi satsar stort på att skapa en framgångsrik kundupplevelse. Nöjda kunder ger goda referenser och därmed nya kunder och tillväxt. För att få nöjda kunder behöver vi de bästa och mest motiverade medarbetarna. Det är inte svårare än så. Därför förstärker vi nu ledningsgruppen med mer kompetens kring medarbetarna, vår viktigaste resurs på bolaget, säger Martin Hogmalm, vd för Pulsen Production.

Pulsen Production befinner sig, precis som sina kunder, i en snabbrörlig omvärld och är inne i en förändringsprocess för att ännu bättre kunna matcha kundernas behov både idag och i morgon.

– Men förändring kan också vara tufft för en organisation och för medarbetarna. Det är väldigt positivt att Pulsen ser vikten av att ha med HR-frågor högt på agendan, både i vårt bolag och centralt inom koncernen där man också nyligen tillsatte en ny HR-ansvarig, säger Kersti Evermyr och fortsätter:

– Jag drivs av att göra skillnad. I HR-rollen kan jag ofta bidra till att saker blir bättre. Jag kommer till jobbet för att göra livet enklare för någon annan. Vi tillbringar mycket tid på arbetet. Därför är det avgörande att man tar hand om sin personal, att man skapar mening och att man har roligt tillsammans. Det är viktigt att man bygger verksamheter som ser till att både personal och bolag håller långsiktigt.

– Kersti är en ung talang som förstår utmaningen att vara en attraktiv arbetsgivare för unga människor. Kersti är själv en rising star som är driven och som vill vara med och utveckla Pulsen Production. Det är fantastiskt bra att vi får in fler och olika perspektiv i vårt lednings- och förändringsarbete. Vi vill växa minst 30 % per år framöver och om vi långsiktigt ska bygga ett bra företag vill vi göra rätt hela vägen, säger Martin Hogmalm.

Pierre Jönsson Ågren
pierre@borasnyheter.se