Gekås Ullareds vd Patrik Levin summerar 2023 som ett historiskt rekordår då varuhuset för första gången någonsin passerade 6 miljarder i försäljning. Samtidigt ger framgångarna från året som gått en rekordpremie på 18 miljoner kronor för Gekås medarbetare att dela på.

År 2023 fyllde Skandinaviens största varuhus jämnt och firade 60 år av shoppingglädje och bra affärer. När jubileumsåret nu summeras kan Gekås Ullareds vd Patrik Levin konstatera att det blev ännu en milstolpe i företagets historia.

– För första gången någonsin har vi sprängt sexmiljardersvallen i årsförsäljning! Jag är självklart otroligt glad att vårt erbjudande fortsätter att tilltala så många människor. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli bättre, då ser jag den fina försäljningen som ett kvitto på att vi är på rätt spår, och erbjuder en unik och uppskattad shoppingupplevelse.

Den starka försäljningsutvecklingen ger också rekordpremie för personalen på Gekås Ullared. Totalt får medarbetarna dela på 18 miljoner kronor och utbetalning sker i anslutning till februarilönen.

– ­­Jag kan bara konstatera att Gekås Ullared har helt fantastiska medarbetare i alla våra verksamheter! När Gekås Ullared går bra så är det verkligen medarbetarnas förtjänst. Därför känns det otroligt roligt att få dela ut denna premie till alla duktiga människor som gör jobbet varje dag, säger Patrik.