Jan Ribbhagen, Bo Knutsson och Björn Gremner är alla experter och antikprofiler som står på scenen under Borås Antikmässa, då den arrangeras på Åhaga 28–30 oktober.

I helgen fylls Åhagas fantastiska lokstallar med allt ifrån högklassiga antikviteter till roliga retroprylar. Borås Antikmässa lockar fantaster och noviser från både när och fjärran när Västsveriges största antikbegivenhet hålls för 39:de året i rad.

– I takt med att vår webbnärvaro ökar känns det också som att det blir mer och mer viktigt att kunna klämma, känna, vända och vrida på ett föremål innan man handlar. Mässan kan upplevas med alla sinnen, berättar Ann-Christin Pettersson, projektledare på Numera Mässor. I den digitala världen vill människor mötas och här träffar man såväl experter som besökare med ett starkt gemensamt intresse, fortsätter Ann-Christin.

Den 28–30 oktober kan alla antik- och inredningsintresserade återigen hämta inspiration och kunskap, och inte minst handla, på höstens stora antikhändelse.

Här finns allt från klassiska antikviteter, konst, design, smycken, mattor, glas, porslin och mycket mer. Det som förenar de närmare 60 handlarna är kvalitet, kunskap och passion. Några välkända antikexperter delar med sig av sin passion under mässans föredrag. Här möter du Jan Ribbhagen, Bo Knutsson och Björn Gremner.

39:de året i rad.

– I år erbjuder vi dessutom en guidad tur bland de representerade medlemmarna från FAK, Förenade Antik- & Konsthandlare. Varje handlare har valt ut ett favoritföremål som man får höra mer om under turen, förklarar Ann-Christin.

Öppet
Fredag 28 oktober 12.00–20.00
Lördag 29 oktober 10.00–18.00
Söndag 30 oktober 11.00–16.00

Entrè: 100 kr

Barn under 15 år går gratis i målsmans sällskap.