Här är de åtta singlarna i Ex on the Beach Sverige som reser till en lyxvilla på en av Karibiens lyxigaste öar för att festa, flirta och söka romantiken. Vad de inte vet är att det väntar chockartade överraskningar som både kommer skaka om och förgylla deras tillvaro rejält.

Kanal 11 kan redan idag berätta att Andrijano ”Adde” Mijanovic, Johannes ”Leonidas” Ulmefors, Niklas Nilsson, Simon Viking Väliste, Anna-Lisa Herascu, Emelie Rydberg, Josephine Qvist och Sara Bolay är de åtta singlar som kommer stå i händelsernas absoluta centrum när Ex on the Beach Sverige gör entré på kanalen den 6 april.

– De här fantastiska deltagarna njuter av livets goda i det karibiska paradiset Anguilla ytterligare en tid, men är snart hemma igen för att ladda inför tv-premiären.

– Vi kan villigt erkänna att vår plan var att hålla deltagarna hemliga ytterligare en tid, men vi får helt enkelt kapitulera lite på den punkten. Nyfikenheten har varit väldigt stor och nöjesreportrarna i det här landet kan sitt jobb väl, säger Dan Panas, presschef på SBS Discovery TV.

Handlingen i Ex on the Beach Sverige kretsar kring fyra killar och fyra tjejer – alla singlar – som åker på en drömresa till den karibiska paradisön Anguilla för att njuta och ha kul, pröva romantiska äventyr och tillbringa en riktig lyxsemester tillsammans. Anguilla är en fantastiskt vacker plats med klart blått vatten och vita stränder. Här ska de bo i en lyxvilla vid stranden för att lära känna varandra. De kommer även att tillbringa en del tid stranden för att sola och bada. Allt är frid och fröjd tills den första oväntade och inte minst sagt avslöjade överraskningen plötsligt dyker upp – ur vågorna.