Borås

À la London tillbaka i Borås

Efter att ha lockat ca 1500 personer till Textile Fashion Center 2015 återvänder á la London designmarknad till Borås nu på lördag den 2 december. à la London har sedan 2010 givit tiotusentals Göteborgare chansen att uppleva de allra bästa designtalangerna.

à la London samlar i år ca 70 av framtidens designstjärnor på Textile Fashion Center för en sprudlande marknad fylld av ny, spännande design. Här hittar man mode, konst inredning, smycken, väskor, keramik och mycket mer.

Think big, shop small – and support dig dreams!

-”à la London vill stötta småskalig design och upcoming designers. Därför samlar vi designers som vi tror på, främst lokala, men även nationella och internationella guldkorn, säger Mattias Rask en av grundarna av á la London. – ” Textile Fashion Center är en perfekt arena för vårt koncept och boråsarna verkade uppskatta vad vi erbjöd 2015 så vi är glada att återigen få komma tillbaka hit.

-” á la Londons koncept passar Textile Fashion Center som handen i handsken, säger Patrik Wermelin, projektledare på Marketplace Borås som står som medarrangör i Borås. ”- vi gillar tanken att vi genom detta arrangemang dels stöttar nya fräscha designers samtidigt som vi tillsammans med övriga aktörer i Textile Fashion Center kan bjuda stadens invånare på en härlig upplevelse.

Förutom à la London så är det fri entré till Textilmuseet där man dessutom kan delta i design-workshops. Restaurang och Café är öppet och i Fashion Gallery erbjuds ett utökat sortiment och happenings

Pierre Jönsson Ågren
pierre@borasnyheter.se