Lördagen den 9 september bjuds No Limits besökare på en spektakulär dansföreställning. Claudine Ulrich utför ett klätterdanssolo på Gustav Adolfs kyrkas fasad.

Claudine ingår i det Malmöbaserade konstnärskollektivet Sardine Sauvage och började med vertikal dans, eller klätterdansprojekt 2006. Kollektivet har specialiserat sig på konstnärligt innehåll i det offentliga rummet. Hon och arbetar även som koreograf för dans- och musikprojekt samt verkar i den kollaborativa plattformen Flytande Galleriet.

– Det här kommer bli magiskt. En kyrka blir ju naturligtvis särskilt spektakulärt och dessutom är det en väldigt vacker omgivning. Det här blir som en slags förlängning på tanken kring No Limit som ett gigantiskt utomhusgalleri. Nu blir fasader inte bara duk för kreativa målningar utan även scen för danskonst, säger Stina Hallhagen, projektledare för No Limit Street Art Borås.

Dans är en viktig del inom streetkulturen och under No Limit erbjuds ytterligare upplevelser av dansuttryck. Regionteater Väst arrangerar såväl dansworkshop som experimentell battle dance under fredag och lördag 8-9 september.

Den vertikala dansföreställningen spänner över ca 20 minuter och ses på fasaden på Gustav Adolfs kyrka kl 11.00 samt kl 14.00, lördagen den 9 september.

No Limit är en street art festival som bjuder in konstnärer från hela världen att delta i förvandlingen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Festivalen innehåller alla typer av gatukonst, från muralmålningar till skulpturer och installationer. No Limit såg dagens ljus första gången i september 2014, 2015 gjorde vi det igen och nu har festivalen blivit ett biennalevenemang. Varmt välkommen till Borås 3-10 september 2017.