Varje lördag med premiär 28 januari dukar Restaurang BARA upp sin populära Lyxbrunch igen. Baras nya köksmästare Emelie Kjellman med meriter som dessertmästare & köksmästarroller från likväl Norge som Nya Zeeland har släppt loss kreativiteten tillsammans med Grands köksteam.

Lobbyrestaurangen BARA på Quality Hotel Grand, Borås har nästan alltid öppet och blir på så sätt en naturlig mötesplats för både hotellgäster och Boråsare. Se gärna restaurangen som ditt andra vardagsrum och känn dig alltid välkommen in att njuta av härlig cocktails i ett stimulerande sorl med snygg inramning. Är det barhäng som lockar är Bara den perfekta platsen för mingel och nya möten.

Från och med lördag kan du även njuta av restaurangens Lyxbrunch i form av godsaker som minipajer, Quesadillas, ostbrickor, minisliders, hembakat godis och många andra ljuvliga små delikatesser.

”Quality Hotel Grands läge med fantastiska Pallashuset som granne ger oss möjlighet att återskapa en mötesplats med generös tillgänglighet. För oss är detta dubbel glädje i och med att parkeringshuset i Pallas i dagarna står färdigrenoverat. Lägg därtill vårt nyförvärv i köksmästaren Emelie Kjellman som senast kommer från Gothia Towers i Göteborg. Emelie tar med sig kunskap och arbetserfarenheter från bla Australien, Norge och Italien in i huset. Tillsammans har vi högt uppsatta planer och BARAs spännande resa har bara börjat”,säger Maria Jansson, Hotelldirektör på Quality Hotel Grand, Borås.

Quality Hotel Grand, Borås erbjuder mer än bara ett möte eller boende. Hotellet och dess restauranger har skapat en miljö som känns rätt för de flesta tillfällen. Förutom restaurang BARA finns restaurang Grandór där konferenslunch och den ekologiska frukostbuffén dukas upp. Grands nattklubb är Borås största och i de olika festlokalerna kan event och middagar för sällskap upp till 400 personer i en och samma lokal arrangeras.

”Quality Hotel Grands restauranger är under ständig utveckling. Vår Lyxbrunch med två sittningar, tillsammans med allt annat spännande såsom affärsluncher och Afternoon Tea som ligger på agendan, kommer vi kunna skapa nya spännande tillfällen som ger ett mervärde för våra gäster”, säger Emelie Kjellman, Köksmästare, Quality Hotel Grand, Borås.