Borås

Unge Borås-artisten Hugo Andersson fick agera förband till världsartisten

Den 19-åriga singel-aktuella artisten Hugo Andersson fick starta kvällen innan Gavin James tog över scenen.

”Jag träffade Gavin på en TV4-inspelning av Bingolotto i december förra året där jag jobbade extra, han var där som artist och skulle uppträda. Jag, starstruck som bara den, frågade om jag fick ta en bild med honom, han var hur trevlig genuin som helst och vi började prata om att jag också höll på med musik o.s.v. Det slutade med att jag fick spela upp några av mina låtar för honom och han frågade om jag ville komma och gästa med en låt när han kom till Göteborg, det tog inte lång tid att svara ja på det. ”, säger Hugo på sin Instagram.

Hugo har haft Gavin som en stor inspirationskälla för sitt låtskrivande och artisteri vilket gjorde detta till något alldeles extra, men också en stor chans att få synas inför en ny publik.

”Jag hade höga förhoppningar på dagen och dom överträffades med råge. Jag fick chansen att verkligen sitta ner med en stor idol, visa min musik prata med honom och hans band, och verkligen känna mig som en i gänget. Alla var så trevliga, genuina och bemötande. Det var verkligen en fantastisk dag som jag kommer att ta med mig länge, och som grädden på moset fick jag alltså spela min nya singel, Eleven.”

Hugo Andersson är en 19 årig artist från Borås som skriver sina egna låtar och drömmer om en artistkarriär.

Pierre Jönsson Ågren
pierre@borasnyheter.se

Har du bilder? Ladda upp här!