Nu står det klart att Team Sportia som värnar om den lokala handeln öppnar ytterligare en butik i höst. I september öppnar kedjan en helt ny, 850 kvm stor butik i Köpcentrumet Kungsfors i Skene. 

 Jag och Fiilippo har drivit Team Sportia-butiken i Kinna 13 år och med tiden har vi växt ur våra lokaler. Det känns därför väldigt roligt att få bjuda våra kunder till en större och ännu bättre sportbutik, berättar Anna Persongård som tillsammans med Filippo Guiot även kommer att driva Team Sportia i Skene. 

Team Sportia i Kinna har legat på samma plats sedan 1988 och har sedan starten erbjudit bland annat cykel, fotboll och handboll, med fokus på kunskap och personlig service.

– Nu ska sortimentet växa! Vi kommer att erbjuda ännu mer träning och sportmode som många av våra kunder efterfrågat. Det blir en levande butik, med ytor där flera sporter kan testas, fortsätter Anna.

Ingår i Bike Nation
Team Sportia Skene ingår i Bike Nation, en cykelkedja som med sina över 100 butiker finns över hela landet. Att vara en del av Bike Nation är en kvalitetsstämpel, en garanti för att kunskap, service och kvalitet är i absoluta toppklass.

– I Skene satsar vi ännu mer på cykel. En stor del av butiksytan är vikt åt olika typer av cyklar, utrustning och tillbehör. Och självklart är vår verkstad året-runt-öppen och erbjuder service åt alla, även för dig som har elcykel, avslutar Anna.

Team Sportia i Skene öppnar onsdagen den 25 september.